STER Advertentie
STER Advertentie

Rico Verhoeven: "Rematch met Badr Hari wordt misschien nog intenser"

Zondag 11 december 2016 - 11:19 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rico Verhoeven voelt zich goed na de winst op Badr Hari, maar niet voldaan. Dat vertelde de winnaar na het explosieve gevecht in Oberhausen voor de camera's van FunX. "De wedstrijd kwam steeds meer in mijn grip. Het is jammer dat het zo moest eindigen, maar het is niet anders. Winnen is winnen of het nu links- of rechtsom is. Hij moest stoppen omdat ik hem hard geraakt heb."

Rematch nog intenser?

Rico Verhoeven won met een technische knock-out, nadat Badr Hari geblesseerd raakte aan zijn arm en niet meer verder kon. Zo'n einde wil geen enkele topsporter en daarom kan Rico net als Badr Hari niet wachten op de rematch: "We gaan het gewoon nog een keer doen. Misschien wordt het volgende gevecht nog intenser. Zeker na dit gevecht en na dit einde. Dit wil hij niet en ik ook niet. Dat vreet aan je."

ENTHOUSIASME en liefde

Voor de wedstrijd kwamen een aantal fans de ring in, maar dat deed Rico Verhoeven niets. "Het deed me helemaal niets. Ik was maar op één man gefocust. Als je goed naar me keek dan zag je dat ook." Rico vond het wel jammer dat de fans de ring in kwamen, omdat de wedstrijd daardoor later begon. Maar Rico begrijpt het wel: "uiteindelijk is het allemaal enthousiasme en liefde."

Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Amerikaanse rapper Pop Smoke (20) doodgeschoten

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)