STER Advertentie
STER Advertentie

Armoowasright focust op muziek en stopt met pranks: "Het was allemaal nep"

Dinsdag 4 april 2017 - 16:20 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Armoowasright gaat zich meer focussen op zijn muziek. Dat vertelt hij aan reporter Ouassima tijdens de releaseparty van 3 of a Kind. Een maandje geleden dropte de YouTuber de muziekvideo Louis Vuitton samen met Kwaaivines en Mokadrumz. Deze track ging erg hard, maar leverde hem ook veel kritiek op. 

kritiek

"In de eerste avond had de clip al 600.000 views op YouTube. Daarom neem ik mensen die zeggen dat het geen goede track is niet serieus." Armoowasright maakt zich niet druk over de kritiek en haatreacties. Volgens hem was het succes van de clip juist boven zijn verwachting. In het interview vertelt hij dat hij alleen maar meer goede tracks wil gaan maken voor zijn fans.

"Haat verspreid sneller dan liefde."

Focus

Zijn focus ligt dus de komende tijd helemaal op muziek. Betekent dit dat we geen pranks meer van hem kunnen verwachten?

"Ik focus me echt op muziek. Die pranks ga ik niet meer doen. Ik wil nu een goede naam. Het was leuk, maar nu wil ik volwassen worden en serieus worden genomen."

Nep

Er was een tijd dat de pranks van de YouTuber een miljoen views haalde, maar toch werd Armoowasright nooit serieus genomen. Dat komt volgens hem doordat het allemaal nep was: "Ik geef toe: het was allemaal nep en dat was dom van me". 

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.32123-armoowasright-focust-op-muziek-en-stopt-met-pranks-het-was-allemaal-nep"}