STER Advertentie
STER Advertentie

Pierrii: "Ze vonden me altijd al een piraat"

Vrijdag 1 september 2017 - 13:05 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pierrii kan je kennen van zijn harde studiosessie bij 101Barz of van de tracks Is Toch Norma en Handel. Over de rapper zelf is nog niet heel veel bekend. Hij geeft namelijk bijna nooit interviews. Ouassima reisde daarom af naar Roosendaal om rapper Pierrii beter te leren kennen en om te vragen wat we op muzikaal gebied de komende tijd van hem kunnen verwachten.

EP

Pierrii geeft prijs dat we eind september een nieuwe EP van hem kunnen verwachten. Op de EP staan negen tracks met diverse featurings. Tijdens het interview verklapt Pierrii dat hij op een van de tracks samenwerkt met Mo Temsamani, bekend van onder andere de track Dana Dayni. Verder vertelt de rapper dat de EP een combinatie is tussen straatraps en feestelijke/leuke tracks. Tegelijkertijd met het uitkomen van zijn EP, zal er ook een nieuwe videoclip uitkomen. Deze videoclip is samen met Mo Temsamani en is opgenomen op locaties in Spanje en Nederland. 

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.34178-pierrii-ze-vonden-me-altijd-al-een-piraat-2"}