STER Advertentie
STER Advertentie

3Robi: "Cartier is geen commerciële track!"

Woensdag 6 september 2017 - 11:55 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vroeger spitte 3Robi veel op straat. Dankzij zijn Hou Je Bek Sessie kwam hij in contact met Sjaak. Via diens neef belandde 3Robi vervolgens bij Wilde Westen. Fernando bezocht vorige week de studio van Avalon. Daar sprak hij met de artiest over zijn aankomende EP, zijn eigen sound en commerciële muziek.

Jonge jongen naar de top

In het interview vertelt 3Robi dat de releasedatum van zijn aankomende EP Jonge Jongen Naar De Top nog niet bekend is. Hij verwacht wel dat zijn project binnen nu en twee maanden uit gaat komen. De naam van de EP verwijst naar de stappen die 3Robi sinds zijn jeugd maakt. Hij heeft het gevoel dat hij de top gaat bereiken.

eigen sound

In elke track probeert 3Robi een andere flow te brengen. Toch zijn er een paar dingen die altijd terugkomen in zijn tracks. Zo zijn "Pow" of "Mathafack(a)" kenmerkende woorden in 3Robi's tunes. Hij probeert deze woorden wel altijd in zijn muziek te verwerken. 

COMMERCIEEL 

In het interview merkt Fernando op dat er een verschil is in sound vergeleken met eerdere tracks van de rapper. Fans zouden zich af kunnen vragen of 3Robi nu meer de commerciële kant op gaat met zijn muziek. De artiest is het hier echter niet mee eens en zegt dat Cartier geen commerciële track is. Daarbij denkt hij eerder aan een track met Gers Pardoel. 3Robi zal ook nooit de commerciële kant opgaan. Hij maakt gewoon wat hij tof vindt.   

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.34228-3robi-cartier-is-geen-commerciele-track"}