STER Advertentie
STER Advertentie

Mohammed Jaraya: "Ik kom om iedereen te slopen"

Donderdag 22 februari 2018 - 18:59 uur

|

Door:

Samantha

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mohammed Jaraya is nog maar 21 jaar, maar hij is al hard bezig een grote naam voor zichzelf te maken. De jonge kickbokser wordt zelfs vergeleken met Badr Hari. Hij wordt The Destroyer genoemd, want hij is bereid om alles en iedereen letterlijk kapot te maken. Reporter Ouassima zocht Mohammed op om hem te spreken over zijn carrière en zijn debuut bij Glory. 

EMOTIONELE SPORT

Na het verliezen van een wedstrijd vorig jaar, liet Mohammed zichzelf even gaan en gaf hij één van de officials een rake tik. Door deze actie werd hij twee jaar geschorst. Gelukkig mag Mo nu weer de ring in om zijn talenten te laten zien en is hij bewuster van zijn acties:

"We maken allemaal fouten. Badr Hari zegt het ook altijd, het is een emotionele sport en soms heb je je emoties niet in de hand."

DEBUUT

Op 3 maart maakt Mohammed dan eindelijk zijn debuut bij Glory. Om te zeggen dat de kickbokser er klaar voor is, is een understatement. Hij voelt de druk enorm, maar hij is er helemaal klaar voor: "Er staat veel druk op me, maar daar hou ik van, want dan presteer ik goed. Ik ben er klaar voor en ik heb er zin in." Hij is niet van plan om zijn tegenstander enige genade te tonen en medelijden voelt hij al helemaal niet. 

"Het gaat echt een slooppartij worden. Ik ga hem helemaal de tering in slaan."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BADR HARI

Deze keiharde mentaliteit heeft Mohammed van niemand minder dan zijn grootste inspiratiebron: Badr Hari. De kickbokslegende motiveert hem om steeds beter te worden. Met alle trots vertelt Mohammed dat Badr contact met hem heeft gezocht om hem succes te wensen. "Dat heeft me nog meer gemotiveerd en me nog sneller de sportschool in geduwd." Ook zijn trainer Danny de Vries ziet Mohammed als een jongere Badr Hari:

"Als Badr binnenkomt, verandert de atmosfeer. Mohammed heeft dat ook en hij heeft zeker ook de kwaliteiten en capaciteiten om de nieuwe Badr Hari te worden."

OPOFFERINGEN

Mohammed is nog maar 21 jaar, maar houdt zich niet bezig met dezelfde activiteiten als zijn leeftijdsgenoten. Hij noemt kickboksen een eenzame sport: "Je moet jezelf van veel dingen afzonderen. Als mijn vrienden op zaterdagavond gaan stappen, kan ik niet mee, want ik moet vroeg naar bed. Het is kut, maar als de paycheck komt, is dat het toch allemaal waard." Mohammed kan ook toegeven dat de verleiding soms groot is, maar hij weet al goed hoe hij daarmee om moet gaan:

"Denk aan wat je wilt bereiken. Je moet je doelen voor ogen hebben en als je sterk in je schoenen staat, is de club niet belangrijk."

Populair op FunX.nl

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • Amerika neemt harde maatregelen tegen China om Oeigoeren

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album