STER Advertentie
STER Advertentie

Armoo en Joey Bravo over hun track 'Loev Niet'

Maandag 12 maart 2018 - 11:46 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na een heftige ruzie hebben Joey Bravo en Armoo de handen weer ineengeslagen. Het veelbesproken duo dropte vorige week de track Loev Niet. De track gaat keihard op YouTube, maar wat betekent 'loev niet' eigenlijk? Ouassima zocht de boys op om het hen te vragen.

Loev

"Kijk naar de patta's ik loev niet, je kunt het eigenlijk omdraaien naar: kijk naar de patta's ik voel niet. Dus als ik je niet loev, voel ik je gewoon niet." Joey legt uit dat 'loev niet', dus eigenlijk 'voel niet' betekent. In de track zit ook nog een andere opvallende line. Namelijk eentje over Famke Louise. Maar wat de boys daarmee bedoelen, willen ze niet verklappen. Wat ze wel willen zeggen is dat ze beiden geen haat voelen tegenover haar: "We gunnen haar het succes van harte".

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes

In de clip van de track laten Armoo en Joey duidelijk zien dat al het succes hen geen windeieren heeft gelegd. De twee zijn te zien in dikke auto, dragen dure merkkleding en hebben een dikke horloge om de arm hangen. Maar het 'te koop lopen' met je geld heeft ook een keerzijde. Zo is Joey's auto al twee keer vernield. En dat gaat hem niet in de koude kleren zitten.

"Het raakt me echt diep, ik heb hard gewerkt voor deze auto. Misschien zijn het wel gewoon mijn moslimbroeders die mijn ruit intikken. Waarom doen ze dit?"

Aan de andere kant lacht Joey de daders ook gewoon uit. Zijn gestolen jas die 2000 euro waard is, koopt hij de volgende dag gewoon opnieuw. En ook dat raampje zet hij er zonder problemen de volgende dag weer in. Joey is dan ook niet van plan om voorzichtiger te zijn met het showen van zijn dure spullen: "Fock iedereen, ik doe wat ik wil."

Toekomst

Joey en Armoo zijn nog lang niet klaar met elkaar. Binnenkort kunnen we nog meer gezamenlijke tracks verwachten. De EP van Armoo komt op 16 maart uit. Die van Joey Bravo heeft nog geen releasedate, maar zal ergens in april verschijnen.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip