STER Advertentie
STER Advertentie

Chivv verrast leerlingen van oude basisschool met gevulde schooltassen

Chivv verrast leerlingen van oude basisschool met gevulde schooltassen

Dinsdag 4 september 2018 - 18:33 uur

|

Door:

Kavita

De scholen zijn begonnen! En dat is alleen maar goed, want: kennis is macht. Om de jeugd extra te stimuleren is SBMG-rapper Chivv gisteren op de eerste schooldag langs zijn oude basisschool geweest. Niet met lege handen, maar met gevulde schooltassen voor iedereen. 

Op zijn Instagram laat hij het volgende weten: "Dit project ben ik spontaan gestart, omdat ik de youth wil stimuleren en motiveren." Er staat nog iets belangrijks in zijn Insta-post. Deze boy uit Amsterdam Zuidoost lanceert zijn eigen label, genaamd Un4gettablemusic.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ouassima ging met Chivv mee tijdens deze bijzondere dag. Hij legde uit dat deze actie valt onder een nieuw project Weinig Woorden Zeggen Veel. Chivv is geïnspireerd geraakt door een soortgelijke actie van de Amerikaanse rapper Meek Mill. "Toen dacht ik, ik heb eigenlijk nooit echt iets terug kunnen doen voor mijn oude basisschool, dus laat me dit gelijk doen. Met m'n hele team heb ik dit kunnen realiseren. M'n zus heeft me ook geholpen. Shout out naar m'n zus."

wist je dat...

Leuk weetje: Humberto Tan en Ryan Babel zaten op dezelfde basisschool als Chivv. Ook deelde hij dat zijn voormalig buurmeisje, rapper Latifah, ervoor heeft gezorgd dat hij is begonnen met rappen. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Jongetje van 8 scheurt met 140 km per uur over de snelweg

  • Met deze 5 tips voorkom jij die vreselijke after-vakantiedip

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.38858-chivv-verrast-leerlingen-van-oude-basisschool-met-gevulde-schooltassen"}