STER Advertentie
STER Advertentie

Nesim Najih: "Ik ga Anouar laten liggen"

Nesim Najih: "Ik ga Anouar laten liggen"

Donderdag 20 september 2018 - 14:24 uur

|

Door:

Kavita

Nesim voelt zich fitter dan ooit. Zaterdag 22 september staat hij tijdens WFL in de ring voor de eerste Influencer Battle ever. Hij vecht tegen Anouar Vines en is keihard aan het trainen. Ouassima ging bij hem langs om te checken hoe serieus hij eigenlijk is?

"De afgelopen zeven weken waren een hel, maar ik zit er wel lekker scherp in. Ik ga elke dag naar de gym, 6 dagen per week en soms zelfs 2 keer per dag. Ik wist eerst niet wat mijn grenzen waren, maar door m'n trainer ben ik daarachter gekomen."

knock-out

Nesim traint alsof hij een wereldkampioenschap moet vechten. En dat is goed, want zo laat hij zien dat hij het gevecht bloedserieus neemt. Hij is ervan overtuigd dat de winst voor hem is, maar Anouar onderschatten doet hij zeker niet. Zijn tegenstander overschatten doet Nesim ook niet. 

"Anouar, oppassen niffo, dekking hoog!"

De focus van Nesim ligt nu op dit gevecht. Zijn doel is om Anouar na twee rondes knock-out te slaan. Daarna kan de influencer pas nadenken over met wie hij nog meer de ring in wil. "Ik wil eerst met de winst naar huis gaan. Daarna kijken we wie nog meer durft. Ik wil nog niet te hard van stapel lopen."

De Influencer Battle wordt op 22 september gehouden in TopSportCentrum Almere en is vanaf 20.00 uur live te zien op Spike.         

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
     

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.39041-nesim-najih-ik-ga-anouar-laten-liggen"}