STER Advertentie
STER Advertentie

Hoe lang gaan Noorderslag-artiesten Famke Louise, Young Ellens en Jacin Trill nog door met muziek?

Dinsdag 22 januari 2019 - 17:01 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het was lit in de FunX-basement bij Eurosonic Noorderslag afgelopen week! Vanessa was aanwezig om te checken wat Nederlands heetste artiesten in petto hebben voor komend jaar. Ook vroeg ze onder andere Famke Louise en Young Ellens tot welke leeftijd ze eigenlijk door willen gaan met performen. Kan je op je zestigste nog wel actief zijn als rapper?

met pensioen

Jiri11 zegt in ieder geval nooit te stoppen: "Ik kan niks anders, ik heb geen diploma's." Ook Famke Louise ziet zichzelf nog wel even doorgaan. "Als jouw passie muziek maken is, vind ik dat je dat op elke leeftijd kan doen", aldus de zangeres. Young Ellens ziet zichzelf wel in de muziekindustrie blijven werken, maar wil na zijn 35e wel tijd hebben voor zijn hondje en toekomstige gezin. Ook Jacin Trill is niet van plan om tot ver na zijn dertigste on stage te blijven, hij gaat het liefst op zijn 27e al met pensioen. 

Lees ook: Ronnie Flex wint Popprijs 2018 op Eurosonic Noorderslag

nieuw album idaly

Wine Slow-zanger Idaly gaf nog een primeurtje weg. Hij verklapte aan Vanessa dat zijn nieuwe album, dat we in maart kunnen verwachten, Idaly gaat heten. Dit wordt het derde solo album van de jonge Amsterdamse artiest.

 

 

 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.40641-noorderslag-artiesten-famke-louise-young-ellens-en-jiri11-vertellen-hoelang-ze-nog-doorgaan-met-muziek"}