STER Advertentie
STER Advertentie

Hef zit al tien jaar in de game en vierde dat met albumrelease van 'Koud'

Woensdag 30 januari 2019 - 15:11 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Tien jaar sterk is niet zomaar. Dan ben je de geit." Dat is wat rapper D-Double te zeggen had over Hef. De goat uit Hoogvliet zit al tien jaar in de game en vierde de release van zijn album Koud groots in een uitverkochte Annabel. Daar kwamen niet alleen artiesten op af, maar ook een hoop fans. Zo schreeuwde een van de weinige dames in de tent: "Wat hij spit is true! Je kan niet haten op true shit!" 

Lees ook: Hef dropt album 'Koud' met o.a. Kevin, Jayh en Sticks

onverwacht veel liefde

Heffelini heeft vele rappers geïnspireerd en wordt gezien als een legend, maar dat zijn album release zou uitverkopen, had hij niet verwacht. Toch weet hij dat die lobi altijd daar is. "Rotterdam is thuis en ik krijg altijd liefde." 

grote fans

Een van de topproducers in de Nederlandse urbanscene, Esko, is een groot fan van Hef. "Er is geen andere Nederlandse artiest naar wie ik zoveel heb geluisterd." Ook Josylvio sprak vol lof over de rapper. "Hij is een van de redenen waarom ik ben gaan rappen. Ik heb mijn eerste tour met hem gedaan." 

Populair op FunX.nl

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op Hawaï

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.40758-hef-zit-al-tien-jaar-in-de-game-en-dat-werd-gevierd-met-de-albumrelease-van-koud"}