STER Advertentie
STER Advertentie

Bizzey over spectaculaire AFAS-show: "Uit mijn eigen zak leg ik gewoon 50k bij"

Vrijdag 15 februari 2019 - 16:52 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Vanaf moment één denk je van: oh shit! Haha, het wordt wel hard!", aldus de veelbelovende woorden van Bizzey over zijn grootste show ooit. De rapper heeft een halve ton uit eigen zak neergelegd voor What Would Jesus Do? in AFAS Live. Dat vertelt hij in een interview met FunX. 

"Het moet wel echt iconic worden." 

Grens

Bizzey werd ooit geïnspireerd door het legendarische Watch The Throne-optreden van Kanye en Jay Z in de Gelredome en wilde ooit zelf ook zo'n spectaculaire show geven. Kosten nog moeite heeft Bizzey gespaard om dit waar te maken. Uiteindelijk heeft hij overigens wel een grens getrokken. Zo moest hij accepteren dat een zwarte vloer van marmer te veel geld ging kosten. "Kijk het maakt me in de essentie niet uit, maar ergens moet je wel een streep trekken. Je moet ook gewoon verder leven, je moet ook gewoon nog eten."

Kijk mee

Kun je niet bij het concert zijn? Dankzij FunX hoef je niets te missen! Op zaterdag 16 februari kan je vanaf 20:00 uur live meeluisteren en -genieten op FunX. Ook meekijken is mogelijk, check het hele optreden live op FunX.nl en de FunX-app!

FunX zendt grootste show van Bizzey live uit!

 

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.40964-bizzey-over-aankomende-spectaculaire-show-uit-mijn-eigen-zak-leg-ik-gewoon-50k-bij"}