STER Advertentie
STER Advertentie

Ouassima: "Geen één keer had ik het gevoel dat zij de overhand had"

Maandag 18 februari 2019 - 17:06 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na maanden van trainen was het afgelopen weekend tijd voor Boxing Influencers waar verschillende strijders het tegen elkaar opnamen in de boksring. Youssef was aanwezig en sprak de deelnemers over de - volgens sommigen - onterechte uitslag. Zo sprak hij FunX-dj en -reporter Ouassima, die ondanks haar goede voorbereiding verloor van Tempation-verleidster Zwanetta: "Ik vind het echt onterecht en zo denken heel veel mensen erover".

"Geen één keer had ik het gevoel dat zij de overhand had".

Lees ook: Ouassima over verlies Boxing Influencers: ''De scheidsrechter zei dat er een fout was gemaakt''

WINNAARS

Youssef sprak ook de andere deelnemers, waaronder Zwanetta. Ze geeft aan erg tevreden te zijn met haar gevecht: "Het was even wennen, maar het ging echt goed!" Ook Kaz was blij, hij sloeg Steven in de derde ronde knock-out"Ik was wel een klein beetje bezorgd. Hij bleef wel erg lang liggen en dat gun je hem ook niet. Ik wil niet dat hij er iets aan overhoudt". 

joey  vs. ezkimo part 2?

Ezkimo is minder happy en wil dan ook graag een rematch tegen Joey Bravo. Hij verklaart zijn verlies aan de hand van zijn korte trainingstijd, maar vindt het desondanks onterecht: "Joey, je bent een pussy-boy! Als je een man was, zou je de vierde ronde ook komen!"

Populair op FunX.nl

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Zo krijg je géén BKR-registratie voor je smartphone abonnement

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Mula B is vader geworden

  • 15 dingen waar je (niet) tegenaan loopt als je kleiner bent dan 1.60m

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.40990-oussima-geen-een-keer-had-ik-het-gevoel-dat-zij-de-overhand-had"}