STER Advertentie
STER Advertentie

Waarom Bizzey een genius is die beter met Kanye kan samenwerken dan met Jay-Z

Vrijdag 22 februari 2019 - 15:59 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ze zeggen toch dat er een hele dunne lijn is tussen iemand die gek is en een genius. En Bizzey is dat. Bizzey klinkt heel vaak gek, totdat hij het bewijst en dan zeg je, hij is een genius"
, aldus rapper Hef over Bizzey. Afgelopen weekend gaf de hitjesmaker het concert What Would Jesus Do? in de AFAS Live en daar was natuurlijk de hele scene bij. Niet alleen omdat hij zo'n genius is, ze traden namelijk ook om op.

FunX-report Zoë Livay ging langs om wat meer over Bizzey te weten te komen. Niet per se door hem zelf lang te spreken, maar vooral door de naaste mensen om hem heen te ondervragen. Zo had onder andere Jayh iets leuks te vertellen. 

"Voordat Bizzey DJ was, was ik ooit z'n back up MC en z'n DJ. Real shit." 

kanye of jay?

Zoë deed ook een What would Bizzey do-quiz. Een van haar vragen was of Bizzey beter met Kanye West of Jay-Z zou willen samenwerken. De meesten kozen voor de gekke creatieveling Kanye. Daarnaast werd gevraagd wat Bizzey zou doen als hij een Temptation-verleider zou zijn...

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.41049-waarom-bizzey-een-genius-is-die-beter-met-kanye-kan-samenwerken-dan-met-jay-z"}