STER Advertentie
STER Advertentie

Dopebwoy reageerde niet op DM's van 'neppe' MHD die echt bleek te zijn

Dinsdag 7 mei 2019 - 17:00 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dopebwoy bracht onlangs zijn zeer persoonlijke album Forever Lit uit, met daarop de FunX-hits Walou Crisis en Santo Domingo. Ouassima was bij de releaseparty en sprak met Dopey onder andere over de opvallende samenwerkingen met MHD, Yxng Bane en Frenna.

DM'en met MHD

Tekenend is de manier waarop Dopebwoy met MHD in contact kwam. Dat is werkelijk hilarisch: "MHD stuurde mij een DM, maar ik dacht eerst dat het een nepaccount was, dus ik reageerde niet", vertelde hij Ouassima. "Toen vroeg hij mijn nummer en zag ik ineens een vinkje. Ik stuurde mijn nummer en hij belde mij terug dat hij in Amsterdam was." Uiteindelijk doken ze samen de studio in waar ze, tegen alle verwachtingen in, géén afrotraptrack hebben gemaakt.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dopey de doorzetter

Ouassima sprak tijdens de releaseparty ook met de gelukkige ouders van Dopebwoy. Zijn vader zegt echt trots te zijn op zijn zoon en zijn moeder wijst ons vooral op zijn doorzettingsvermogen: "Ik zie dat hij blij is, omdat hij bereikt heeft wat hij altijd al wilde. Hij heeft zijn school afgemaakt en is toch achter zijn doel aangegaan."

"Blijf jezelf!"

De ouders van Dopebwoy hebben hem altijd geleerd om niet naast zijn schoenen te gaan lopen. De populaire artiest adviseert anderen dan ook om normaal te blijven doen: "Het is niet moeilijk om jezelf te blijven. Ik ben vanaf dag één met dezelfde mensen. Gun het ook aan anderen die nog niet zo ver zijn als jij. Wie geeft, krijgt ook terug." Toch waarschuwt Dopey zijn toekomstige collega's ook: "Fame is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen kan ertegen."

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast