STER Advertentie
STER Advertentie

De politie tapte Anouarvines af wegens een moord in Enschede

Dinsdag 28 mei 2019 - 19:12 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anouarvines is het eerste slachtoffer van Ouassima in het tweede seizoen van Ouassima Kijkt In De Telefoon Van...! Nog voordat de FunX-reporter in zijn telefoon kijkt ontdekt ze al iets raars. Anouar verwijdert gesprekken uit het niets, omdat hij een tijdje is afgetapt door de politie.

Moord

Anouar werd verdacht van iets in Enschede waar hij niets mee te maken bleek te hebben: "Iemand was vermoord en diegene had mij gebeld." Anouar had al een vermoeden dat hij werd afgetapt door de politie, omdat hij steeds een raar geluidje hoorde. "Besef... mijn vader, ik, mijn broertje, zusje, moeder, iedereen met wie ik belde werd afgetapt. Na het onderzoek kreeg ik een brief thuis waarin stond in welke periode ik was afgetapt en dat de zaak was gesloten."

Nasty memes

Ouassima ontdekte op WhatsApp dat Anouarvines doodnormale gesprekken heeft met zijn goede vriendinnen. De gesprekken met zijn maatjes Finest Sno en dj Freddy Moreira gaan wel een stuk verder. Vooral met de man van Moreira's Mansion sturen ze elkaar grappige memes die best nasty zijn. In de DM van Anouar gaat het los op Insta, maar dat moet geen probleem zijn. Hij houdt van zijn fans en durft ook wel een stap verder te gaan: "Als ze oud genoeg is en er goed uitziet, dan kan het. Ik ben zelfs een keer door ze gebruikt."

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast