STER Advertentie
STER Advertentie

Frenna op 777 Fest: "777 staat voor een overwinning na een nederlaag"

Dinsdag 9 juli 2019 - 20:15 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frenna bouwde afgelopen zondag een goed feestje tijdens zijn eigen festival. Samen met zijn 777-collega's en artiesten als Burna Boy, Jonna Fraser, Chivv, Poke, Jonna Fraser en Snelle zorgde hij voor een geslaagde eerste editie van 777 Fest. FunX-reporters Zoë en Shaquille waren aanwezig en voerden daar zeven challenges uit. Wie fixt het snelst een telefoonnummer? En wie danst de beste shaku? Natuurlijk spraken ze ook de man himself, die superblij is met het geslaagde festival:

"Ik heb zelfs mijn vader nog on stage gehaald!" 

Overwinning na een nederlaag

Wat betekent 777 nou eigenlijk? "Een overwinning na een nederlaag. 7 is als je het omdraait een L. Een L betekent geen loss, maar een lesson. En die lesson moet je omkeren, dan wordt het een 7!", legt Frenna uit. SFB-member Priceless stond ook vandaag aan Frenna's zijde en is supertrots: "We zijn al naar honderden festivals geweest, maar dit was een van de gekste!"

Volgens Frenna komt 777 Fest volgend jaar sowieso terug. En als we de rapper moeten geloven, feesten ze in 2020 op een nog dikkere locatie!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.videos.42781-frenna-op-777-fest-777-staat-voor-een-overwinning-na-een-nederlaag"}