STER Advertentie
STER Advertentie

Vonneke Bonneke sloeg Fabiola en dit is waarom

Maandag 28 oktober 2019 - 22:12 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Als er een iemand viraal ging het afgelopen weekend, is het Vonneke Bonneke wel. De influencer verkocht Fabiola een vuist in haar gezicht in de ring van Boxing Influencers. Ouassima ging bij haar langs en vroeg waarom Vonneke besloot een aantal rake klappen uit te delen. 

"Ik ben niet meer dezelfde Vonne van vroeger. Nu als iemand persoonlijk op me komt, dan moet ik er gewoon op ingaan en gewoon laten zien dat er niet met mij te fucken valt."

"Ik ben ready bitch!"

Fabiola stapte zaterdag de ring in bij het boksevenement en riep "Er speelt al een hele lange tijd iets en ze zit hier in de zaal: Vonneke. Ik ben ready voor de volgende editie hier in de ring. Bitch!" Dat is niet de eerste keer dat ze de confrontatie zoekt, want Fabiola en Vonneke maakten al eerder disstracks over elkaar.

Flinke klap 

Het antwoord van Vonneke op de uitdaging volgde al gauw. Ze liep de ring in, luisterde naar Fabiola en deelde een flinke klap aan haar uit. Vonneke wilde nog een keer uithalen, maar Melvin Manhoef hield haar tegen. Toen ze zich los had gewurmd was Fabiola weggerend, maar dan wel nadat ze getwerkt had.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Primeur: hitgevoelige track!

Vonneke is hard aan het trainen voor de volgende Boxing Influencers in februari 2020. Dan mag ze er echt op los slaan. Maar los van zweten in de gym, is ze ook nog gewoon bezig met andere dingen, zoals muziek maken. Zo maakte ze tijdens ze meteen van de gelegenheid gebruik en primeurde tijdens het interview haar nieuwe track. "Het is hitgevoelig!" 

Populair op FunX.nl

  • Awkward betaalmoment bij 'First Dates': "Ik vind splitten fucking walgelijk"

  • Animatie toont hoe ver coronavirus zich kan verspreiden bij hoesten

  • Dit is waarom Famke Louise alles van Instagram heeft verwijderd

  • Jelle belandde wekenlang in Thaise cel om 40 eurocent

  • Onderzoek wijst uit: zo ziet een gameverslaafde er over 20 jaar uit

  • Eerste vrijpartij Temptation Island is een feit