STER Advertentie
STER Advertentie

Cho in Paradiso: "Ik heb gehuild on stage!"

Zaterdag 23 november 2019 - 15:01 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cho stond afgelopen week in een uitverkocht Paradiso en zijn fans hadden hem duidelijk gemist. De kaartjes waren binnen een uur uitverkocht, de zaal ging helemaal los en het publiek zong elke track keihard mee. Dat wist de rapper zo erg te raken, dat hij zelfs een traantje moest laten on stage. "Ik heb er geen woorden voor!"

Perfectionist

Terwijl Cho na zijn show backstage zat bij te komen, greep Zoë haar kans om hem het een en ander te vragen. Waarom we zolang niks van hem gehoord hebben bijvoorbeeld. Zijn laatste album SINCE '93 kwam namelijk na een stille periode van drie jaar. Cho licht toe: "Ik ben soms iets te perfectionistisch. Ik was heel lang op zoek naar een nieuwe sound. Ik neem gewoon m'n tijd denk ik om muziek uit te brengen. Ik wil dat het wordt gewaardeerd als kwaliteitsmuziek en ik heb vandaag wel meegekregen dat mensen het echt hard vonden."

Cho geeft aan dat hij in die 'stille periode' een stuk volwassener is geworden. "Ik heb bepaalde dingen moeten meemaken. Dingen die leuk waren en dingen die niet leuk waren, maar dat maakt je sterk en dat vormt je."

Dames rappen mee

Cho brengt zowel harde bars als gevoelige lovetunes en dat zorgt ervoor dat het publiek in de zaal lekker gevarieerd was. Er waren veel dames aanwezig en die rappen net zo hard mee als de mannen. "Ik vind het hard om te zien dat zoveel dames ook gewoon naar rap luisteren. En mee-rappen ook gewoon. Ze kennen de tekst beter dan ik!"

Naast fans waren er ook collega-artiesten aanwezig in Paradiso, zoals Adje en Spanker. Zoë vroeg de mannen naar hun favoriete Cho-track. Voor Adje is dat Chavelly en Spanker zat 'helemaal vast' in Jouw Luv"Ik wou dat ik die zelf had geproduceerd!"

Tweede show

Voor 2020 belooft de Amsterdamse rapper 'alleen maar mooie dingen'. Daar begint hij gelijk mee, want op 31 januari geeft Cho nóg een show in Paradiso. Inmiddels heeft hij op Instagram laten weten dat ook die binnen no time uitverkocht was.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Slim of misleidend? Webshops verkopen kleding die ook op AliExpress staat

  • Besmette baby mogelijk overleden aan corona

  • Monica Geuze ontmoette nieuwe vriend (29) via exclusieve dating-app

  • Wereldwijd tekort aan condooms dreigt door coronacrisis

  • Deze bioscoopfilms kun je vervroegd thuis checken door de coronacrisis