STER Advertentie
STER Advertentie

Mislukte operatie en misleidende foto's in 'A Body To Die For?' Afl. 3

Donderdag 23 januari 2020 - 19:01 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de derde aflevering van de FunX-serie A Body To Die For? heeft Melissa haar Brazilian Butt Lift achter de rug. Ze gaat voor herstel naar een recovery huis. Ondertussen vertelt Dina over haar eerste BBL-operatie, die niet verlopen is zoals ze zou willen:

"M'n billen zijn wel groter gemaakt, maar er zit een deuk in en ze zijn vergeten m'n heupen te vullen. Het is niet mooi afgewerkt. Het was te veel in één keer." 

Onderschat

Dina, die nu voor een tweede keer in de kliniek is, denkt dat het de vorige keer is misgegaan doordat ze door de verkeerde arts behandeld is. "Hij was niet eens chirurg, maar dermatoloog. Hij deed alles heel vluchtig." Ook werd haar operatie last minute uitgesteld, waardoor ze lang heeft moeten wachten. Toen ze achteraf foto's stuurde van haar klachten, werd daar niet op gereageerd. "Ik denk niet dat ik klaar was voor de operatie, maar ik denk dat niemand dat is. Het is heel zwaar en iedereen onderschat het."

Lees ook: Melissa krijgt een paniekaanval na haar Brazilian Butt Lift in 'A Body To Die For?' Afl. 2

Misleidende foto's

Plastisch chirurg Maarten waarschuwt voor de misleidende foto's die klinieken online zetten. "Die garanderen niet dat jij in één behandeling je barbielichaam kan krijgen. Als het al een echte foto is, want het kan ook bewerkt zijn." Hij geeft aan dat veel van de getoonde resultaten niet eens mogelijk zijn in één ingreep. "Als de bil vol zit, zit ie vol. Dan kan je er niet nog meer bijstoppen."

'gemaakte kont is gewild'

FunX-reporter Laila ging ook langs bij April Jordan. Zij heeft een entertainmentbureau en regelt modellen voor videoclips van hiphopartiesten. Ze vertelt dat er sinds een jaar een grote verschuiving te zien is: "Tegenwoordig heeft bijna iedereen iets aan zichzelf gedaan." Er is vooral steeds meer vraag naar 'dikke tieten en een grote kont'. "En dan bedoelen ze niet een natuurlijke volle kont. Je ziet wel wanneer een kont gemaakt is en dat vinden ze wel aantrekkelijker voor hun clip." 

A Body To Die For?

In de vierdelige documentaireserie A Body To Die For? onderzoekt Laila Khatiri de populaire BBL-ingreep, ofwel de Brazilian Butt Lift. Ze vraagt zich af wie de vrouwen zijn die de ingreep ondergaan en waarom zij zoveel overhebben voor die Kardashian-body. Ze reist met de 22-jarige Melissa mee naar de Dominicaanse Republiek, een populaire bestemming voor dit soort cosmetische ingrepen.

De laatste aflevering van A Body To Die For? verschijnt op donderdag 30 januari om 19:00 uur op het YouTube-kanaal van FunX. Daar kun je ook de andere afleveringen terugkijken.

Lees ook: Melissa krijgt een paniekaanval na haar Brazilian Butt Lift in 'A Body To Die For?' Afl. 2

Populair op FunX.nl

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Famke Louise: 'Ik ga niet meer smeken om featurings'

  • Door een depressie maakt Bizzey nu ook andere muziek: "niet meer alleen plat over seks"