STER Advertentie
STER Advertentie

Melissa kijkt terug op haar Brazilian Butt Lift in 'A Body To Die For?' Afl. 4

Donderdag 30 januari 2020 - 19:01 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de laatste aflevering van de FunX-serie A Body To Die For? blikt Melissa terug op haar Brazilian Butt Lift. Een heftige operatie, die niet zonder risico's is. "Ik heb er nooit over nagedacht dat ik dood kon gaan ofzo. Maar ik heb wel al mijn vriendinnen een berichtje gestuurd, mocht het fout gaan."

Pijnlijke massages

Melissa is na haar BBL bij dokter Cabral, ook wel bekend als de poppenmaker, wakker geworden met nieuwe billen. Haar operatie werd uiteindelijk een dag naar voren geschoven, waardoor het allemaal erg last minute ging: "Het was heel erg gehaast. Het leek een beetje op lopende band-werk" vertelt ze. Eenmaal thuis is het proces nog niet voorbij: Melissa moet een speciaal strak pak dragen en regelmatig massages ondergaan om zwellingen te voorkomen en het vet op de goede plek te krijgen. "Ik wilde bij de massages echt huilen omdat het zo veel pijn deed. Het was echt niet fijn."

"Je moet er echt niet makkelijk over denken." - Melissa

Onderschat

Melissa vertelt dat blij is met het resultaat, maar geeft wel aan spijt te hebben van het feit dat ze de ingreep onderschat heeft. "Het deed echt heel veel pijn. En je ziet alleen before en after foto's. Ze je laten nooit het hele realiteit zien." Anderen die ook een BBL willen laten doen, drukt ze op het hart om het niet te onderschatten. Zeker door voor een extreme operatie in het buitenland te gaan, zet je uiteindelijk wel je leven op het spel. "Je lichaam gaat je echt tekens geven van: 'wat heb je me aangedaan?!'"

Risico's

Ook plastisch chirurg Maarten waarschuwt voor de risico's. "Als je onder druk blijft inspuiten, gaat het weefsel op een gegeven moment scheuren." Hij legt uit dat het vet dan uiteindelijk via het bloedvat richting de longen kan gaan, met alle gevaarlijke gevolgen van dien."Tijdens de operatie kan er natuurlijk van alles misgaan. Dat wij hier in Nederland en België de risico's zo beperkt mogelijk proberen te houden, heeft vaak een iets hogere prijs." 

Lees ook: Mislukte operatie en misleidende foto's in 'A Body To Die For?' Afl. 3

A BODY TO DIE FOR?

In de vierdelige documentaireserie A Body To Die For? onderzoekt Laila Khatiri de populaire BBL-ingreep, ofwel de Brazilian Butt Lift. Ze vraagt zich af wie de vrouwen zijn die de ingreep ondergaan en waarom zij zoveel overhebben voor die Kardashian-body. Ze reist met de 22-jarige Melissa mee naar de Dominicaanse Republiek, een populaire bestemming voor dit soort cosmetische ingrepen.

Alle afleveringen van A Body To Die For? kun je terugkijken op het YouTube-kanaal van FunX

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover