STER Advertentie
STER Advertentie

Instagram vs. Reality: Dylisa openhartig over kritiek op autotune

Donderdag 23 april 2020 - 20:42 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de FunX-serie Instagram vs Reality maak je kennis met de echte persoon achter een populair Instagram account. Wat zich er achter al die perfecte plaatjes en flitsende stories? Deze week gaat Ouassima bij de opkomende zangeres Dylisa. Ondanks dat ze pas 19 jaar is, gaat ze al keihard!

Coronaregels

Net als de rest van Nederland zit ook Dylisa thuis door corona. Hoe gaat het met haar in deze tijd? "Eigenlijk gewoon goed hoor! Het is gewoon gezellig thuis, we lachen veel." Familie is heel belangrijk voor de zangeres dus vindt ze het niet erg om veel samen met hen te zijn, maar zijn er irritaties binnen haar gezin? "Heel erg! Mijn vader zit letterlijk op mijn lip nu", lacht ze.

Autotune

Volgens Dylisa krijgt zij vrijwel geen haatcomments op haar Instagram, maar toch zit er wel eens iemand tussen die haar bekritiseerd op het gebruik van autotune. Boeit dat haar? Nee! "Ik kan gewoon heel goed zingen, ook zonder autotune. Kijk naar T-Pain. Yo, weet je hoe lekker zijn stem klinkt?! Het is gewoon je smaak of niet, als jij het niet lekker vindt klinken dan is dat jouw probleem!"

Zien hoe Dylisa ook vertelt over haar vriendje, love die ze krijgt vanuit de scene en haar onzekerheden? Bekijk hierboven dan de hele video!

 

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover