STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise: "Ik ben Bizzey tot op de dag van vandaag dankbaar"

Woensdag 20 mei 2020 - 10:18 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoë was aanwezig bij de Young Impact Awards. Die prijs wordt in verschillende categorieën uitgereikt aan strijders die er alles aan doen om de wereld een stukje mooier te maken. Famke Louise en Bizzey waren aanwezig om een paar van die awards uit te reiken. Zoë vroeg hen wie er in hun leven voor een verandering heeft gezorgd."Ik begon natuurlijk te werken met Bizzey. Dat was een grote verandering in m'n leven en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor", aldus Famke.

Bizzey

Bizzey gaf een shoutout naar zijn familie en wifey: "Toen m'n zoontje geboren werd, keek ik wel op een andere manier naar de wereld. Ik ben gewoon heel blij met m'n ouders. Ik vind het echt superlieve mensen en ze zijn er altijd voor me geweest, net als m'n zus." Ook aan zijn vrouw heeft hij veel steun. "Die mensen laten mij elke dag zien dat het mooi is."

Nieuwe tune

Bizzey had nog een leuke mededeling. Als opvolger van zijn hit Video Vixen met Bilal Wahib zit er binnenkort nog een samenwerking aan te komen. Op 29 mei komt er een single uit met Bilal én Ronnie Flex. "Dat is iets waar ik zeer trots op ben."

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie

  • De historische SpaceX-vlucht is vanavond met het blote oog te zien in Nederland

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Archie zat 36 jaar onterecht vast en blaast nu 'America's Got Talent' omver