STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise: "Ik ben Bizzey tot op de dag van vandaag dankbaar"

Woensdag 20 mei 2020 - 10:18 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoë was aanwezig bij de Young Impact Awards. Die prijs wordt in verschillende categorieën uitgereikt aan strijders die er alles aan doen om de wereld een stukje mooier te maken. Famke Louise en Bizzey waren aanwezig om een paar van die awards uit te reiken. Zoë vroeg hen wie er in hun leven voor een verandering heeft gezorgd."Ik begon natuurlijk te werken met Bizzey. Dat was een grote verandering in m'n leven en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor", aldus Famke.

Bizzey

Bizzey gaf een shoutout naar zijn familie en wifey: "Toen m'n zoontje geboren werd, keek ik wel op een andere manier naar de wereld. Ik ben gewoon heel blij met m'n ouders. Ik vind het echt superlieve mensen en ze zijn er altijd voor me geweest, net als m'n zus." Ook aan zijn vrouw heeft hij veel steun. "Die mensen laten mij elke dag zien dat het mooi is."

Nieuwe tune

Bizzey had nog een leuke mededeling. Als opvolger van zijn hit Video Vixen met Bilal Wahib zit er binnenkort nog een samenwerking aan te komen. Op 29 mei komt er een single uit met Bilal én Ronnie Flex. "Dat is iets waar ik zeer trots op ben."

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • ME bereidt zich voor op komst duizend hooligans naar Utrecht