STER Advertentie
STER Advertentie

Numidia doet prachtige Lockdown Session met haar vader

Zaterdag 13 juni 2020 - 14:15 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iedere week brengt FunX je heerlijke muzikale vibes in deze coronatijden met een gloednieuwe Lockdown Session. Deze week is de sessie toch wel extra bijzonder, want zangeres Numidia heeft niemand minder dan haar eigen vader meegenomen.

Een en al liefde

Numidia, die je kunt kennen van hits als Meli, Meli of Dana, is een van de meest veelbelovende zangeressen in Nederland. De 20-jarige heeft een contract bij Ali B's label TRIFECTA en gooit hoge ogen met haar unieke stijl. In deze Lockdown Session zingt ze samen met haar vader, die tevens gitaar speelt. "Nu kan je trots zijn als je kijkt naar mij," zingt ze hem liefdevol toe, terwijl ze feilloos switcht tussen Nederlandse en Marokkaanse zang.

Lovende reacties

De prachtige sessie levert de zangeres lovende reacties op. Op Facebook reageren haar fans razend enthousiast, vooral over de samenwerking met haar vader. "Die vader is echt wauw!!! Je ziet wel van wie ze het heeft," reageert Fernandidus. Ook Cleo is onder de indruk: "Geweldig dat je er geen donder van verstaat, maar alsnog kippenvel krijgt enkel op basis van hun emotie en overtuiging in het nummer. Mooi hoor!"

Beluister hierboven de hele sessie.

Populair op FunX.nl

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Famke Louise: 'Ik ga niet meer smeken om featurings'

  • Door een depressie maakt Bizzey nu ook andere muziek: "niet meer alleen plat over seks"