STER Advertentie
STER Advertentie

Yade Lauren zingt 'DomDoen' tijdens de Autotune Challenge

Dinsdag 8 september 2020 - 11:39 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yade Lauren is een van de kanshebbers op de FunX Music Award in de categorie Artist of the Year - Female. De zangeres kwam langs in de FMA Avondshow om te kletsen over haar nominatie. Daarnaast kon ze natuurlijk niet om de Autotune Challenge heen! Ze mocht op geheel eigen wijze DomDoen van Henkie T en Jonna Fraser nieuw leven inblazen. Ondanks de overheersende autotune is Yades mooie stemgeluid nog altijd goed en levert het een dikke, nieuwe tune op.

SPANNEND

Hoewel je het misschien niet zou zeggen, vindt Yade het hartstikke spannend om op te treden of live op de radio te komen. "Ik ben best wel een schijterd op dat gebied", geeft ze toe. Toch wist ze als kind al dat ze zangeres wilde worden. "Ik was altijd aan het zingen."

Persoonlijk album

Nu is Yade zelf genomineerd, maar vorig jaar was ze nog in de Avondshow om een cover van Snelle te doen. "Dat was het begin van een hele grote verandering", vertelt ze. "Op dat moment ging alles even niet zo lekker en dit was voor het eerst dat ik mezelf weer liet zien." Sindsdien heeft ze keihard gewerkt om haar eerste album uit te brengen, waarop ze zichzelf behoorlijk blootgeeft. 

"Muziek is echt mijn therapie. Het is de enige manier om me te uiten. Het is m'n alles."

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Man kaapt helikopter om partner uit de gevangenis te bevrijden

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen