STER Advertentie
STER Advertentie

Josylvio gaat terug in de tijd en spit zijn keiharde bars van vroeger

Woensdag 9 september 2020 - 22:46 uur

|

Door:

Francesco

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Josylvio maakt dit jaar kans op maar liefst vijf FunX Music Awards en kwam daarom langs tijdens de FMA Avondshow. De Hella Cash-rapper liet deze week nog keiharde bars horen in een sessie bij 101Barz en daarom besloot Fernando hem uit te dagen. Want hoe goed kent hij zijn eigen keiharde bars van vroeger eigenlijk nog? Ook beantwoordde Josylvio vragen over zijn verleden. Wat was de mooiste dag in zijn leven? En wat studeerde hij vroeger eigenlijk?

Back in time

Fernando ging back in time met een aantal snelle vragen om zo meer te weten te komen over de rapper. Zo studeerde hij vroeger ICT en marketingcommunicatie, was zijn grootste droom rijk worden en was de geboorte van zijn zoontje de mooiste dag uit zijn leven.

In een live Q&A op Instagram vertelt Josylvio dat hij vroeger niet eens van plan was om rapper te worden. Hij spitte eigenlijk alleen voor de grap en nam het allemaal vooral niet te serieus. "Pas in 2015 kwam ik steeds meer in contact met Esko en dacht ik van: nu ga ik ervoor. Voor die tijd was het niet zo dat je veel geld kon verdienen met muziek. Ik kom uit een tijd dat je ook echt uitgelachen kon worden om je muziek."

Classics spitten

Ook op zijn volgende album is Josylvio van plan om terug in de tijd te gaan. Zo kunnen we daar keiharde old school hiphop-tunes op verwachten. "Ik doe waar ik zin in heb en ik volg gewoon mijn gevoel. Ik ga veel vertellen op het album, heel veel mensen zullen die oude Josylvio-vibes voelen." Oh shit! Over oude Josylvio-vibes gesproken: hoe goed kent Josylvio zijn eigen classics eigenlijk? De rapper spitte keihard mee op Westside en Regenboog, maar had het een beetje moeilijk met Skere Tijden. "Deze is een beetje loesoe man, hij is echt moeilijk."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Populair op FunX.nl

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie