STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise gooit eigen verse op 'Tout Est Bon' van Boef en Numidia

Donderdag 10 september 2020 - 14:37 uur

|

Door:

Francesco

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Famke Louise maakt dit jaar kans om de FunX Music Award voor Artist Of The Year Female voor een tweede keer te winnen. De 'Boss Bitch' kwam daarom gezellig langs tijdens de FMA Avondshow en deed mee met de Autotune Challenge. Daarin gooide ze haar eigen keiharde verse op de tune Tout Est Bon van Boef en Numidia. 

Started from the bottom

Behalve de Autotune Challenge speelt Fernando ook al de hele week het Started From The Bottom-spel met verschillende artiesten. Daarin probeert hij meer te weten te komen over hen en dit keer was het de beurt aan Famke. Zo kwam Fernando erachter dat bloemist haar eerste bijbaantje was en vertelde Famke dat zij een 'matige' student was op school. Ook had ze vroeger een crush op Justin Bieber. "Ik vond zijn haar zo smooth en sexy. Mijn eerste vriendje had ook hetzelfde kapsel als hij destijds. Op basis daarvan had ik hem uitgekozen."

'Tout Est Famke'

Famke liet dit jaar al een gevoeligere kant van zichzelf horen in tunes als Jouw Moment en Emotieloos. Maar wist je dat ze eigenlijk ook op de keiharde partytune Tout Est Bon van Boef en Numidia zou staan? Dat ging uiteindelijk niet door, maar Famke besloot toch haar verse te laten horen tijdens de Autotune Challenge!

Lees ook: Henkie T, Frenna, Yade Lauren, Numidia en Famke Louise worden verrast door Défano en Ouassima

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorieën Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Populair op FunX.nl

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie