STER Advertentie

Win kaarten voor de FunX DJ Battle!

Welke dj gaat dit jaar met de FunX DJ Belt naar huis en mag draaien op dikke festivals als Get Loose, het Zomerfestival, een Bevrijdingsfestival en de FunX Music Awards? Dat bepaalt het publiek dit jaar samen met de kritische juryleden DJ Irwan, Abstract en Flava op donderdag 18 april, want dan vechten acht dj's het uit tijdens de finale van de FunX DJ Battle in Annabel, Rotterdam. En natuurlijk geeft FunX daar weer volop kaarten voor weg!

Optredens

Acht getalenteerde dj's hebben de afgelopen weken hard gestreden in de voorrondes om een plek te bemachtigen voor de finale van de FunX DJ Battle. Donderdag 18 april stappen de finalisten samen de ring in en wordt in een aantal rondes bepaald wie de winnaar wordt. Tussen alle dikke dj-sets door, maken we de avond in Annabel compleet met optredens van SXTEEN, Jhorrmountain, JoeyAK, Irwan, Flava, Abstract, Superior, Moradzo en dj Wef. Zoals Fernando zou zeggen: "Let's get ready to rumble!"

Bedankt voor het meedoen!

Ga naar het actie overzicht

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.win.-kaarten-voor-de-funx-dj-battle"}