STER Advertentie

Win kaarten voor Urban Music Festival op Koningsdag

Op zaterdag 27 april keert het Urban Music Festival voor het derde jaar op rij terug om de verjaardag van koning Willem-Alexander in stijl te vieren. Het festival vindt tussen 12:00 en 20:00 plaats op het Stadspodium in Amsterdam met live-optredens van Frenna, Boef, Chivv, Yung Felix, Dopebwoy, Jayh Jawson, Tabitha, Hansie en Zefanio. Jij kan er bij zijn, want FunX geeft deze week kaarten weg voor hét festival dat op Koningsdag plaatsvindt!

DJ'S

Dat het festival bijna uitverkocht is, ligt mede aan de line-up van de dj's, want die is weer keihard! De Afro Bros zijn van de partij, maar ook Ordio Mareno & Off White en Kelly Ross. Bij de Afrolosjes Stage staan onder andere Giordan Chase en Jean Jeansen. Voor de uitgebreide line up, check je in deze Instapost.

Bedankt voor het meedoen!

Ga naar het actie overzicht

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.win.-kaarten-voor-urban-music-festival-op-koningsdag"}