STER Advertentie

Win kaarten voor Urban Music Festival op Koningsdag

Op zaterdag 27 april keert het Urban Music Festival voor het derde jaar op rij terug om de verjaardag van koning Willem-Alexander in stijl te vieren. Het festival vindt tussen 12:00 en 20:00 plaats op het Stadspodium in Amsterdam met live-optredens van Frenna, Boef, Chivv, Yung Felix, Dopebwoy, Jayh Jawson, Tabitha, Hansie en Zefanio. Jij kan er bij zijn, want FunX geeft deze week kaarten weg voor hét festival dat op Koningsdag plaatsvindt!

DJ'S

Dat het festival bijna uitverkocht is, ligt mede aan de line-up van de dj's, want die is weer keihard! De Afro Bros zijn van de partij, maar ook Ordio Mareno & Off White en Kelly Ross. Bij de Afrolosjes Stage staan onder andere Giordan Chase en Jean Jeansen. Voor de uitgebreide line up, check je in deze Instapost.

Bedankt voor het meedoen!

Ga naar het actie overzicht

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.win.-kaarten-voor-urban-music-festival-op-koningsdag"}