STER Advertentie

Win tickets voor de party op de FunX-praalwagen tijdens het Zomercarnaval

Zaterdag 27 juli doen meer dan 40 praalwagens, 25 carnavalsgroepen met meer dan 25 nationaliteiten en natuurlijke duizenden feestende mensen mee aan de kleurrijke Zomercarnaval Straatparade. De feestelijke stoet rijdt 2,5 km door de binnenstad en wordt aangevoerd door de Zomercarnaval Queen. Jij kan ook op die stoet aanwezig zijn, want bij FunX maak je kans op kaarten voor de dikke party die op de FunX-praalwagen gaat plaatsvinden!

Optocht

De feestelijke optocht start dit jaar bij Blaak en trekt via de Schiedamsedijk, de Witte de Withstraat, langs het Museumpark naar de Nieuwe Binnenweg. Daarna keert de stoet weer terug via de Mauritsweg, het Weena, de Kruiskade, de Karel Doormanstraat en Westblaak met als eindpunt Blaak.

Veel muziek

Je kan natuurlijk ook de hele dag genieten van muziek! Naast de praalwagens, zijn er ook verschillende podium tijdens Rotterdam Uinlimited! Zo staat FunX Music Awards-verzamelaar Frenna samen met de 777 Band op het podium van het Hofplein. Ook Josylvio zal die avond optreden bij de fontein. Verder kan je ook nog terecht bij de podia die bij het Weena en het Schouwburgplein staan.

Prijsvraag

Wil jij kans maken op tickets voor de party die op de FunX-praalwagen gaat plaatsvinden? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag!

Bedankt voor het meedoen!

Ga naar het actie overzicht

Populair op FunX.nl

  • Delen van Netflix-account wordt aangepakt

  • Spaar je geld beter dankzij deze drie gouden tips

  • Student met shotgun tegengehouden door knuffel van coach

  • Nicki Minaj is getrouwd

  • Dansen op voicemails van je ex is de nieuwe trend op TikTok

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje