Entertainment

Quincy Promes' nieuwe vriendin is een beroemde Amerikaanse artiest

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes' nieuwe vriendin is een beroemde Amerikaanse artiest

Het leven van Quincy Promes is een regelrechte achtbaan. Nu lijkt er toch nog iets positiefs in zijn leven te gebeuren. De aanvaller van Spartak Moskou heeft namelijk een nieuwe vriendin.

DREAMDOLL

De nieuwe vriendin van Promes is de Amerikaanse artiest DreamDoll, wiens echte naam Tabatha Robinson, is. Hun relatie kwam aan het licht door een social media post van DreamDoll, waarin het duo te zien is terwijl ze samen op date zijn in een bar. "Mijn liefde," was de tekst die ze erbij plaatste. DreamDoll is bekend van haar muziekcarrière en verschijningen op televisie, waaronder Love & Hiphop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EX-PARTNER

Het persoonlijke leven van Promes heeft onder een vergrootglas gelegen na zijn scheiding van Jamie, moeder van zijn drie kinderen. Het einde van hun relatie werd duidelijk toen de oud-Ajaxcied alle foto's van hen samen van zijn sociale media verwijderde. Jamie was een constante aanwezigheid tijdens de periodes waarin hij voetbalde in Moskou, Sevilla en Amsterdam en verhuisde met elke stap mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VEROORDEELD

Momenteel zit Promes in Rusland, omdat hij in Nederland veroordeeld is wegens drugssmokkel en het bekende steekincident met zijn neef. Promes is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor de invoer van cocaïne. Daarnaast werd hij vorig jaar al veroordeeld voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest. Daarvoor kreeg hij van de rechtbank een celstraf van anderhalf jaar opgelegd. Deze veroordelingen kan hij pas uitzitten als hij terugkeert naar Nederland, vanwege het ontbreken van een uitleveringsverdrag tussen Rusland en Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie