Entertainment

Diddy prostitueerde Yung Miami en 50 Cents babymomma volgens rechtszaak

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy prostitueerde Yung Miami en 50 Cents babymomma volgens rechtszaak

Uit de rechtszaak die Lil Rod tegen Diddy is gestart, blijkt dat Yung Miami en de babymomma van 50 Cent door Diddy werden betaald voor het doen van sekswerk. Daarnaast wordt Yung Miami beschuldigd van het verhandelen van 'roze cocaïne', ook wel bekend als tusi.

Sekswerk

Uit de nieuwe rechtszaakdocumenten die naar buiten zijn gekomen, blijkt dat Yung Miami en Daphne Joy, de babymomma van 50 Cent, maandelijks geld ontvingen van Diddy voor het uitvoeren van sekswerk. Er zijn nog niet meer details naar buitengebracht over deze aanklachten. Wel is het nu duidelijk dat de ruzie tussen 50 Cent en Diddy waarschijnlijk veel dieper gaat dan fans in de eerste instantie dachten.

Yung Miami, met wie de rapper al lange tijd datet, zou daarnaast ook beschuldigd worden van drugshandel. Zo zou Diddy aan zijn drugsdealer gevraagd hebben om hem roze cocaïne te brengen tijdens een repetitie. Dit lukte de dealer niet, waarna Yung Miami werd gebeld om het naar de rapper te brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gearresteerd

De federale politie deed afgelopen maandag invallen in woningen van Diddy in Los Angeles en Miami. Dit gebeurde naar aanleiding van de zaak die Lil Rod tegen Diddy is gestart wegens seksuele misbruik. Naar verluidt waren de agenten dan ook op zoek naar bewijs van seksuele uitbuiting. Op beelden van de inval is te zien dat er veel agenten op de voet waren. Ook vlogen er helikopters boven de wijk. Bij de inval werden ook twee zoons van Diddy in de boeien geslagen, namelijk King en Justin Combs. De platenbaas werd tijdens de inval alleen ondervraagd en werd later op de dag gesignaleerd op een vliegveld in Miami.

Ster advertentie
Ster advertentie