Entertainment

'Lizzo maakt geen kans meer op Super Bowl-optreden'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Lizzo maakt geen kans meer op Super Bowl-optreden'

Lizzo zou volgens de Daily Mail geen kans meer maken op een optreden tijdens de beroemde halftime-show van de Super Bowl. Volgens eens bron die werkzaam is bij de National Football League (NFL) zou de zangeres van het lijstje met kandidaten zijn geschrapt. De aanleiding hiervoor zouden de aantijgingen van grensoverschrijdend zijn.

Per direct geschrapt

De bron vertelt aan Daily Mail dat Lizzo een grote kanshebber was om op te treden tijdens de wereldberoemde Super Bowl-show van volgend jaar. "Maar na de aantijgingen van de laatste tijd is ze per direct van het lijstje geschrapt." De zangeres zou ook geen kans meer maken om het volkslied voorafgaand aan de wedstrijd te zingen.

Volgens een andere bron van de Daily Mail is het team van Lizzo hard bezig met het bedenken van een strategie om de carrière en de reputatie van de zangeres te redden. "Maar dat wordt steeds moeilijker omdat er steeds meer mensen naar voren komen die haar wel weer van iets anders heftigs beschuldigen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanklacht

De drie ontslagen achtergronddanseressen hebben Lizzo, haar productieteam en het hoofd van haar dansteam aangeklaagd. Ze stellen dat Lizzo hen onder meer zou hebben gedwongen om strippers in de Bananenbar in Amsterdam aan te raken, bananen te eten die uitstaken uit vagina's en dildo's te vangen die uit de vagina's van strippers werden gelanceerd. Ook verklaart één van de danseressen dat Lizzo haar uitschold omdat ze zou zijn aangekomen. Dat terwijl Lizzo juist bekend staat als een voorvechter van body positivity.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lizzo ontkent

De achtergronddanseressen krijgen sinds het nieuws over de aanklacht ook bijval van mensen die eerder met Lizzo hebben gewerkt. Lizzo ontkent alle beschuldigingen. Volgens de zangeres zijn de beschuldigingen afkomstig van voormalige werknemers die al publiekelijk hebben toegegeven dat hun gedrag gedurende de tour ongepast en onprofessioneel was. "Ik ben er kapot van", liet ze vorige week nog weten in een statement.

Ster advertentie
Ster advertentie