Entertainment

Tory Lanez onherkenbaar in virale mughshot

foto: EPA/AFP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez onherkenbaar in virale mughshot

Tory Lanez heeft opnieuw de aandacht van het internet getrokken, nadat zijn nieuwste mugshot viraal is gegaan. Fans zijn in shock door het onverzorgde uiterlijk van de rapper.

Verzoek afgewezen

De rapper zit sinds januari zijn straf uit in Californië, nadat hij werd opgepakt voor het beschieten van Megan Thee Stallion. Tory heeft na zijn veroordeling in augustus een verzoek ingediend om op borgtocht vrij te komen. Het verzoek is door rechter David Herriford vorige week afgewezen. De rechter uitte zijn zorgen over een mogelijke vluchtpoging van Lanez en wees op zijn eerdere veroordeling voor gewelddadig gedrag.

Mugshot

De rapper zal zijn tienjarige celstraf verder uitzitten in een staatsgevangenis. Na zijn overplaatsing heeft TMZ een foto van Tory in handen gekregen die inmiddels een trending topic is geworden op sociale media. De rapper is volgens fans onherkenbaar. Zo reageert iemand “Waarom ziet hij er zo raar uit?” en “Is hij nou in deze vier maanden tien jaar ouder geworden?”

foto: TMZ

Mugshot Tory Lanez- TMZ

Merch

Het incident met zijn collega weerhield, zijn fans niet om hun om hun steun aan hem te betuigen. Zo gelooft een groot deel van zijn fanbase, de ‘umbrellas’, nog altijd dat hij onschuldig is. De rapper stond eerder onder vuur, nadat hij voor zijn fans nieuwe merch had gedropt met de tekst "Free Tory".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie