Films, Series & TV

Nieuwe trailer van 'Kingdom of the Planet of the Apes' getoond tijdens Super Bowl

foto: YouTube: 20th Century Studios
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe trailer van 'Kingdom of the Planet of the Apes' getoond tijdens Super Bowl

Het Super Bowl-weekend staat niet alleen in het teken van American football en spetterende optredens. Doorgaans worden er trailers gedeeld van de grootste aankomende films en dit jaar was absoluut geen uitzondering. Zo kregen we een gloednieuwe trailer te zien van Kingdom of the Planet of the Apes. In tegenstelling tot de eerste trailer van de film tonen de nieuwe beelden een wereld waarin verdeeldheid zegeviert.

Verdeeld geraakt

Kingdom of the Planet of the Apes toont een in verval geraakte wereld waar apen bijna driehonderd jaar na de heerschappij van Caesar de dienst uitmaken. Mensen leiden na hun nederlaag in War of the Planet of the Apes een primitief bestaan en zijn regelmatig het slachtoffer van rooftochten van de dominante apen. Na een lange periode van vrede lijkt er echter een kloof te ontstaan in het apenrijk. Terwijl Proximus Caesar andere apen tot slaaf maakt, beginnen de chimpansee Noa en het jonge meisje Nova aan een reis om meer te weten te komen over de geschiedenis van de mensheid en apen. Dit brengt ze in conflict met de tirannieke Proximus Caesar.

Kingdom of the Planet of the Apes is het begin van een geheel nieuwe trilogie en speelt zich nog steeds af in hetzelfde universum als de vorige trilogie, waarin Caesar de hoofdrol speelde. Hoe het verhaal verdergaat, is pas vanaf 8 mei 2024 te zien in de bioscoop. Tot die tijd kun je genieten van onderstaande trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie