Films, Series & TV

Deadpool doopt zichzelf om tot Marvel Jesus in 'Deadpool & Wolverine'

foto: YouTube: IGN
  1. Newschevron right
  2. Deadpool doopt zichzelf om tot Marvel Jesus in 'Deadpool & Wolverine'

De Marvel Cinematic Universe (MCU) ligt al een tijdje op z'n gat, maar daar moet binnenkort verandering in komen. De bijdehante antiheld Deadpool maakt namelijk zijn opwachting in de MCU in de aankomende film Deadpool & Wolverine.

'Marvel Jesus'

De eerste trailer van Deadpool & Wolverine werd vannacht uitgebracht tijdens de Super Bowl. In de trailer is Ryan Reynolds wederom te zien als Wade Wilson, oftewel Deadpool. Terwijl Wade samen met vrienden en familie aan het genieten is van zijn verjaardag klopt de Time Variance Authority (TVA) aan zijn deur en wordt hij ontvoerd. Op het hoofdkantoor van de TVA krijgt Wade de kans aangeboden om zich te bewijzen als superheld in de MCU. Aangezien de afgelopen vijf films in de MCU maar matig werden ontvangen door het publiek doopt Deadpool zichzelf om tot 'Marvel Jesus' om het filmuniversum te redden. Dat doet Deadpool niet in zijn eentje, want zoals de titel al verklapt, krijgt hij ook nog hulp van Wolverine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude castleden

Een aantal maanden geleden lekten er al een aantal foto's van de filmset van Deadpool & Wolverine. Daaruit bleek dat Hugh Jackman zijn rol als Wolverine weer zou vertolken. Ook zouden X-Men-castleden James Marsden (Cyclops), Halle Berry (Storm), Famke Janssen (Jean Grey) en Ian McKellen (Magneto) weer terugkeren in hun oude rollen.

Of we de originele cast van X-men daadwerkelijk weer zullen zien in Deadpool & Wolverine is nog onduidelijk. Op 26 juli weten we gelukkig meer, want vanaf die datum draait de film in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie