FunX

"Ik gun mijn vriendin de vrijheid om met anderen het bed te delen"

  1. Newschevron right
  2. "Ik gun mijn vriendin de vrijheid om met anderen het bed te delen"

De 23-jarige Michael is er duidelijk over. Volgens hem moet je elkaar in een relatie een bepaalde vrijheid geven, dus ook de mogelijkheid om met anderen naar bed te gaan. Dat zei hij in reactie op de CritiX-stelling: "Om je relatie goed te houden, moet je elkaar andere bedpartners gunnen".

Verbaasd

Michael en zijn twee jaar jongere vriendin besloten na een goed gesprek een open relatie aan te gaan. Sinds die beslissing heeft hij veel verbaasde comments te horen gekregen. "Maar ik vind het belangrijk dat je in een relatie je partner alles laat doen wat hij of zij wil".

grenzen

Ondanks de vrijheid in hun relatie hebben de twee wel grenzen gesteld. Michael: "Het is gewoon lust, maar het zou mij wel raken als ze met iemand anders seks heeft en verliefd is op die persoon." Behalve dat ze echte liefde alleen voor elkaar bewaren, hebben Michael en zijn boo besloten elkaar niet alles te vertellen over hun bed-ervaringen met anderen.

"Je mag er zelf naar vragen en de ander geeft eerlijk antwoord. Maar je zegt niet zomaar 'hey, ik heb gister een trio gehad en het was booming'."

Ster advertentie
Ster advertentie