OMG

Schaakkampioen beschuldigd van vals spel door anale kralen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Schaakkampioen beschuldigd van vals spel door anale kralen

Chinees schaakkampioen Yan Chenglong (48) wordt beschuldigd van vals spel. Dit zou op een hele interessante manier gebeurd zijn, namelijk door het gebruik van een seksspeeltje. Ook is hij voor een jaar geschorst wegens het poepen in een badkuip.

Poepen in badkuip

Yan Chenglong werd deze week bekroond tot nationaal schaakkampioen. Deze huldiging werd natuurlijk groots gevierd, maar na de festiviteiten ging het allemaal mis. De kampioen werd namelijk geschorst voor een jaar, omdat hij in een hotelbadkuip poepte. Hij zou zoveel gedronken hebben dat hij in het bijzijn van anderen zijn behoefte in de badkuip heeft gedaan. Dit zorgde voor een officiƫle aanklacht voor het verstoren van de openbare orde en het tonen van slecht karakter.

Anale kralen

Daarnaast is er ook een onderzoek naar de schaakkampioen gestart omdat hij vals zou hebben gespeeld tijdens zijn partijen. Na zijn overwinning werd er op social media namelijk gezegd dat hij anale kralen zou hebben gebruikt die hem hebben geholpen bij het winnen. Dit zou komen door de bewegingen die hij maakte. De kralen zouden informatie over het schaakbord hebben doorgegeven aan een computer. De computer zou vervolgens instructies terug hebben gestuurd naar de kralen door middel van trillingen die zouden vertellen welke stappen de schaker moest zetten. "Maar voorlopig hebben we die beschuldigingen nog niet kunnen bewijzen", aldus de schaakfederatie.

Ster advertentie
Ster advertentie