OMG

Vrouw wordt verliefd op man die haar airco repareert en vraagt hem mee uit

foto: TikTok: 3Fova
  1. Newschevron right
  2. Vrouw wordt verliefd op man die haar airco repareert en vraagt hem mee uit

Het werd thuis even heet bij een vrouw die haar airco moest laten repareren, maar dit kwam niet omdat het apparaat kapot was. De TikTokker werd namelijk verliefd op de man die langskwam voor de reparatie. Uiteindelijk heeft ze hem op date gevraagd en deelde vervolgens hun liefdesverhaal op social media. De video's zijn al snel viraal gegaan en het internet smult van het romantische verhaal.

Kapotte airco

In de eerste TikTokvideo van de vrouw vertelt ze dat haar airco kapot is gegaan. "Er is dus een reparateur gekomen voor de airco en hij is zo knap!", zegt ze terwijl de man in kwestie haar het een en ander uitlegt over haar airco. De TikTokker vertelt vervolgens in een andere video dat ze het nummer van de man heeft en dat ze hem gaat bellen. "Ik ga gewoon zeggen dat de airco weer kapot is en vraag dan of hij nog eens langs wil komen." Haar plan was echter niet helemaal waterdicht. Zodra de man de telefoon opneemt en haar verhaal aanhoort zegt hij: "Ik heb jouw video's gezien op TikTok en ik ben niet dom."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Date

De vrouw valt dus direct door de mand, maar dat betekent niet direct dat alle hoop gevlogen is. "Maar ik vond het leuk om te zien en ik vind je een bloedmooie vrouw. Dus als jij dit meent en het geen acteerwerk is, dan lijkt het mij leuk om een keer wat met je te doen", zegt de man vervolgens. Toch heeft hij nog een prangende vraag voor haar: "Doet je airco het wel gewoon?" Waarop de TikTokker haar leugen lachend toegeeft: "Ja, mijn airco doet het wel gewoon."

Via een laatste video deelt de vrouw een sneak peek van haar date met de man. In de video is te zien hoe ze wordt opgehaald en hoe hij de autodeur voor haar openhoudt. Later zien we hoe de twee tortelduifjes in een restaurant proosten op hun date. De video eindigt met een foto van de vrouw die dolblij een bos bloemen vasthoudt.

Liefdesverhaal

Naast het feit dat de twee van hun date hebben genoten, geniet het internet met volle teugen mee. Zo reageren mensen massaal onder de video. "OMG IK VIND DIT ZO LEUK! Haha, ik ga stuk om haar. Love it", schrijft iemand. Een ander reageert: "Dit wordt een leuk 'How I Met Your Mother'-verhaal."

Sommige gebruikers twijfelen echter aan de echtheid van het verhaal en zeggen dat het "nep" is. "Ligt het aan mij of is dit gewoon goed geacteerd (voor de media)", vraagt iemand zich af. Vervolgens reageren mensen ook met: "Goed acteerwerk" en "goed geregisseerd."

Over de authenticiteit van de video's valt wellicht te twisten, maar een ding is zeker: dit liefdesverhaal is voor velen een droom waar ze enkel naar kunnen smachten.

Ster advertentie
Ster advertentie