OMG

Vrouw ontvangt enveloppen met honderden euro's van onbekende

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw ontvangt enveloppen met honderden euro's van onbekende

Een vrouw uit Rotterdam heeft de afgelopen maanden drie enveloppen met geld ontvangen. Het begon met 250 euro en eindigde met duizend euro. Wie haar deze enveloppen stuurt, is alleen niet duidelijk. Daarom stapten haar twee zoons naar de politie.

Enveloppen met geld

De Rotterdamse vrouw ontving een paar maanden geleden de eerste envelop waar 250 euro in zat samen met een briefje. Op het briefje stond het volgende: "Als dank voor het goeds dat je voor mij gedaan hebt. Doe er wat leuks van of geef het aan een goed doel." De vrouw doneerde het geld aan het goede doel. Het was voor haar verder ook niet duidelijk van wie de envelop afkomstig was. Niet lang daarna ontving ze een tweede envelop die gevuld was met maar liefst zeshonderd euro. Ook dit geld doneerde ze.

Deze week lag er een derde envelop op de mat waar duizend euro in zat. Aangezien de afzender vrijwel geen informatie heeft vrijgegeven over zijn identiteit zijn de twee zoons van de vrouw naar de politie gestapt. De enige informatie die de politie momenteel beschikbaar heeft, is dat het gaat om een Turkse man van zeventig jaar oud. "Hij heeft zijn voornaam op de kaart gezet en schrijft in het Turks. Ondanks een grote zoekslag in onze systemen blijven we in het duister tasten", aldus de politie aan AD.

Ster advertentie
Ster advertentie