Up 2 Date

Rapper Desiigner betrapt op masturberen in vliegtuig

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Rapper Desiigner betrapt op masturberen in vliegtuig

Rapper Desiigner, bekend van zijn megahit Panda, pleit schuldig voor het aanraken en laten zien van zijn geslachtsdeel tijdens een vlucht vanuit Japan naar Amerika. Daarmee accepteert hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 jaar, een boete van 5000 dollar en zal hij een openbare verontschuldiging moeten bieden aan de crew van de vlucht.

Desiigner laat geslachtsdeel zien in vliegtuig

Het is lang stil geweest rondom rapper Desiigner, maar eerder dit jaar kwam hij weer in het nieuws door zijn wangedrag tijdens een vlucht. Hij zou zijn geslachtsdeel uit zijn broek hebben gehaald en aan stewardessen hebben gezegd dat hij "steenhard" was. Ook liet hij een potje Vaseline vallen, waarna er de rest van de vlucht op hem gelet moest worden door medewerkers van het vliegtuig.

Nadat hij in het Amerikaanse Minneapolis landde, werd hij opgewacht door politie voor een ondervraging maar uiteindelijk vrijgelaten. Zelf deelde hij met TMZ dat hij lijdt aan mentale problemen en hierna hulp heeft gezocht. “Ik schaam me voor mijn acties in dat vliegtuig.” De rapper zou al negentien therapiesessies gehad hebben. “Ik heb besloten al mijn shows van de komende tijd te cancelen. Geestelijke gezondheid is echt jongens, bid alsjeblieft voor mij.”

Wat is zijn straf?

Volgens documenten die ingezien zijn door TMZ zou Desiigner akkoord gaan met een gevangenisstraf van twee jaar voorwaardelijk, 120 uur aan taakstraf, een boete van 5000 dollar en een publieke statement waarin hij zich moet verontschuldigen richting de medewerkers van het vliegtuig.

De advocaat van de Panda-rapper heeft de rechter ook gevraagd om zijn cliënt geen reis-restricties op te leggen, omdat er wereldwijde tours op de planning zouden staan. Het team van Desiigner verklaart dan ook dat de rapper zijn "hart en ziel" in zijn nieuwe muziek heeft gestoken.

Ster advertentie
Ster advertentie