Demo insturen

Ben je helemaal ready om je muziek naar FunX te sturen? Via dit formulier gaat dat heel gemakkelijk . De muziekredactie ontvangt je muziek en kan beoordelen of je past bij FunX Talent, als Artist of The Month in één van de steden of misschien wel voor een sessie!

Het is belangrijk om de onderstaande velden zo compleet mogelijk in te vullen. Vergeet ook niet om iets over jezelf te vertellen, want we willen graag een zo goed mogelijk beeld van je krijgen. Waar kom je vandaan? Waarom ben je muziek gaan maken? Ben je al getekend? Ga je binnenkort muziek releasen of op een toffe plek optreden? Wat zijn je dromen of toekomstplannen? Vertel het ons!

LET OP! Dit is wat we graag van je ontvangen:

  • Een single, geen demo's. Minimaal 256kbps mp3 of een wav.
  • Is de muziek online te vinden? Stuur dan een Youtube-, Spotify- of Soundcloud-link mee.

FunX krijgt dagelijks veel muziek binnen via de website en via e-mail, waardoor we helaas niet alle e-mails kunnen beantwoorden. We hopen op je begrip daarvoor.

Vereisten van de muziek:

  • De rechten van de tekst en de muziek moeten in eigen handen zijn.
  • De track moet in het muziekformat van FunX passen.

*Het gebruik van persoonsgegevens gebeurt volgens de voorwaarden die terug te vinden zijn in de privacyverklaring van NPO.

Belangrijk: FunX is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep en gehouden aan de voorwaarden die de Mediawet aan de NPO stelt. Dit betekent onder andere dat wij objectief & onafhankelijk opereren, zonder commerciële doeleinden. Ons muziekbeleid proberen we daarom zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van ons publiek, iets waar we veel onderzoek naar doen. NPO FunX zal dan ook nooit tegen betaling, of een andere vorm van vergoeding, muziek draaien of artiesten een platform bieden, op welke manier dan ook.