Fragment

Nieuwe tentoonstelling: '' Herkennen Herbouwen wonderkamers van Rotterdams koloniaal verleden'' nu te zien in de Kunsthal!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nieuwe tentoonstelling: '' Herkennen Herbouwen wonderkamers van Rotterdams koloniaal verleden'' nu te zien in de Kunsthal!

De kunsthal Rotterdam en Boijmans van Beuningen hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe tentoonstellingen die in het teken staat van het Keti Koti herdenkingsjaar. De tentoonstelling heet Herkennen Herbouwen wonderkamers van Rotterdams koloniaal verleden en gaat over het Rotterdams koloniaal verleden. Het is een moderne tentoonstelling met kunstwerken die speciaal zijn gemaakt door verschillende kunstenaars. Een van die kunstenaars is Tommy van der Loo en hij vertelt hier meer over Chanel in Jouw Stad!

Ook sprak Chanel met de Rotterdamse kunstenaar Bouba over zijn werk voor de tentoonstelling. Hij maakte vanuit zijn eigen achtergrond een kunstwerk over een vrouwelijke Congolese heldin. Waarom en hoe hij dit heeft gedaan vertelt hij aan Chanel!