Fragment

Financieel advies van Koningin Maxima op de radio: Let's talk about money!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Financieel advies van Koningin Maxima op de radio: Let's talk about money!

Vanochtend was niemand minder dan Koningin Maxima in de studio. Als erevoorzitter van platform ‘Wijzer in Geldzaken’, organiseerde ze deze week de Week van het geld. Op FunX deden we hier ook aan mee door extra aandacht te besteden aan geld, money, doekoe, saaf en crypto. Vandaag was de Koningin te gast om deze bijzondere week af te sluiten.

Fernando had de eer om de Koningin een paar vragen te stellen. Luister hier het hele interview terug. 

Later in de uitzending deelde MBO studenten Rosalie en Mike open hun financiële situatie. In het eerste fragment is te horen hoe Rosalie in het rood is komen te staan en hoe ze dit nu probeert aan te pakken. In het tweede fragment vertelt Mike hoe hij door de coronacrisis zijn baan verloor en daardoor bijna al het geld van zijn spaarreking zag verdwijnen. Beide studenten kregen de kans om vragen te stellen aan de Koningin en jongerenwerker Hicham.

Ook luisteraars hadden de kans om hun belangrijke geldvragen te stellen. Hoewel de FunX app vol stond met brandende vragen, hadden de Koningin en Hicham de tijd om antwoord te geven aan drie luisteraars. Hoe zit het met crypto? Wat is veiliger, pin of cash? En hoe kun je het best sparen?