Host

Quincy

  1. Hostschevron right
  2. Quincy

Wie is Quincy in één zin?

Een jongeman die gezien wordt als allemansvriend, die (een tikkeltje) gek, een familiemens, liefdevol, (over)optimistisch, spontaan en een Champion of the Alliance is (s/o naar al mijn WoW spelers).


Programma's:

Jouw Stad Amsterdam en Utrecht


Motto:

Begin de dag nooit met de scherven van gisteren


Wat was voor jou het moment waarop je besloot om radio te maken?

FunX is eigenlijk het enige radiostation waar ik naar luister en naar geluisterd heb, waardoor ik altijd een connectie heb gevoeld met het radiostation. Tijdens een gesprek met vrienden over onze toekomstvisie, waarin ik aangaf dat ik echt presentator wil worden, gaf één van mijn vrienden aan dat ik bij FunX moest solliciteren. In eerste wuifde ik het weg. Toch bleef ik er wel over nadenken. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken, and here we are!


Welk beroep zou je beoefenen als je geen DJ geworden zou zijn?

Naast FunX ben ik momenteel nog Accountmanager, dus ik denk hierbinnen zou willen doorgroeien. Al moet ik zeggen, ik voel ook wel iets voor pedagogisch werk.


Grootste voorbeeld?

Ik heb geen specifiek voorbeeld. Ik heb bewondering voor iedereen die self made is en het uiteindelijk maakt in het leven. Belangrijkste hierbinnen blijft wel dat je humble moet zijn/blijven.


Maak de zin af: Mijn ideale vakantie is…

Ergens waar de perfectie combinatie te vinden is tussen relaxen en eropuit gaan. Ik ben er niet vies van om geen reet uit te voeren en lekker op het strand te liggen met een cocktail in mijn hand, maar ik wil ook avonturen beleven. Lekker hiken, een boot huren of iets in die richting.


Eerste e-mailadres dat je hebt aangemaakt?

quincyxp_85@hotmail.com. De XP stond voor Windows XP, omdat ik daar schijnbaar fan van was. Die 85 was compleet random.


Celebrity crush?

Jennifer Lopez


Hoe zou je heten als je als meisje was geboren?

Priscilla


Stopwoord of the moment:

Drerrie