Host

Sander

  1. Hostschevron right
  2. Sander

Wie is Sander in één zin?
Een hele nieuwsgierige jongen die alles wil weten; van hoe het zit rondom grote belangrijke maatschappelijke kwesties tot waarom in hotelkamers/vakantieappartementen de lichtschakelaar voor het licht in de badkamer vaak BUITEN de badkamer zit (super onhandig toch?) en wat de reden is dat een boksring een ring heet, terwijl een ring normaal gesproken rond is en een boksring juist vierkant is.


Programma's: Sander


Motto: Alles komt goed. Echt waar.


Wat was voor jou het moment waarop je besloot om radio te maken? Vanaf m'n 14de had ik een bijbaantje in een kas met lelies. Dat was best zwaar en niet altijd even leuk werk, maar de radio sleepte je er vaak doorheen op zo'n dag. Toen hadden we een keer een loodzware en bloedhete dag. Ik was aan het balen en tegelijkertijd was ik stikjaloers op de radio-dj die toen draaide, want dat leek me de mooiste baan ter wereld (alleen wie komt daar nou terecht?). Dat was het moment waarop ik dacht: ik ga er alles aan doen om ooit radio te kunnen maken. Nailed it.


Welk beroep zou je beoefenen als je geen DJ geworden zou zijn? Hopelijk was ik dan een crimefighter, want ik heb criminologie gestudeerd.


Grootste voorbeeld? Alan Turing


Maak de zin af: Mijn ideale vakantie is… Ergens waar het warm is, je veel mooie dingen kan bezichtigen, heel lekker kan eten, een adrenaline rush kan krijgen én lekker op een ligbedje kan niksen. Kortom: Griekenland, Colombia, Thailand, Jordanië of Tanzania bijvoorbeeld.


Eerste e-mailadres dat je hebt aangemaakt? sandersuper@hotmail.com (op MSN heette ik Sander Panda)


Celebrity crush? Lyndsy Fonseca en Mila Kunis


Hoe zou je heten als je als meisje was geboren? Patricia!


Stopwoord of the moment: Terecht