Host

Tannaz

  1. Hostschevron right
  2. Tannaz

Wie is Tannaz in één zin?
Een serieuze dame, maar tegelijkertijd ook niet vies van slechte humor.

Programma's: 
Tannaz
 
Motto: 
Waar een wil is, is een weg (cliché, maar het is wel zo)
 
Wat was voor jou het moment waarop je besloot om radio te maken?
Ik was vroeger altijd bezig met het volpraten van intro's in nummers, omdat ik graag wilde delen waarom een nummer speciaal voor mij was. Daarnaast had (en heb) ik altijd wat te zeggen over het nieuws, maar vond (en vind) ik het ook leuk om te horen wat anderen denken. Quick maths: dan kom je al snel bij de radio terecht :-p!
 
Welk beroep zou je beoefenen als je geen dj geworden zou zijn?
Ik heb maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd en wilde eigenlijk psychologie aan de universiteit studeren. Daarnaast zing ik ook graag. Zangeres en psycholoog zijn vond ik dus een unieke combi. Dj zijn levert echter hetzelfde op. Ik praat, jij luistert. Jij praat, ik luister. Wat betreft het zingen biedt de douche een uniek podium.
 
Grootste voorbeeld?
MIJN MOEDER! En muzikaal gezien gelooft niemand mij, maar ik ben al jaren hardcore Miley Cyrus fan. Zij is gek, maar tegelijkertijd ook intelligent en denkt aan de wereld om haar heen. Ik ken geen artiest die net zo open is als zij. Ondanks dat zij soms beter haar mond zou moeten houden, boeit het haar geen reet. Zo ben ik zelf ook.
 
Maak de zin af: Mijn ideale vakantie is…
Naja, als ik rijk zou zijn.... dan zou het op een dikke cruise zijn met alles erop en eraan! Sauna, jacuzzi, lekker eten en ga zo maar door! Nu ga ik voor een strandvakantie. Ik krijg rust van de zee.
 
Eerste e-mailadres dat je hebt aangemaakt?
Zucht... princess_queen_persian_tannaz@hotmail.com. Divagedrag = life.
 
Celebrity crush?
Het is een Nederlander en aangezien ik al een blauwtje heb gelopen, houd ik mijn smoel voor de verandering.
 
Hoe zou je heten als je als jongen was geboren?
Als ik mijzelf een naam had mogen geven, dan zou het Leo zijn. Als ik Titanic zeg, dan snap je wel waarom ik voor die naam zou gaan.
 
Stopwoord of the moment:
Ik ga stuk!