Host

Tannaz

  1. Hostschevron right
  2. Tannaz

Wie is Tannaz in één zin?
Een grappige dame die ook spraakmakend en inhoudelijk sterk is.


Programma's:
Tannaz en de FunX Mental Health Club podcast


Motto:
Ook al heb je het nu zwaar en lijkt het moeilijk te geloven, weet dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel.


Wat was voor jou het moment waarop je besloot om radio te maken?
Ik was als kind altijd al bezig met het vol zingen (ja, ik kan zingen) van de intro's in nummers. Ik wilde namelijk met poëzie delen waarom een nummer speciaal voor mij was. Daarnaast had (en heb) ik altijd wat te zeggen over het nieuws, maar vond (en vind) ik het ook leuk om te horen wat anderen denken en te vertellen hebben. Quick maths: dan kom je al snel bij de radio terecht!


Welk beroep zou je beoefenen als je geen radio-dj geworden zou zijn?
Ik heb maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd en wilde daarna eigenlijk psychologie aan de universiteit gaan studeren. Daarnaast zing ik ook graag. Zangeres en psycholoog zijn vond ik dus een unieke combi. Radio-dj zijn levert, als je het mij vraagt, echter hetzelfde op. Ik praat, jij luistert. Jij praat, ik luister. Wat betreft het zingen, biedt de douche mij een uniek podium.


Grootste voorbeeld?
Mijn moeder, want zij heeft mij geleerd om binnen deze maatschappij, koste wat het kost, te strijden voor mijn plek.


Muzikaal gezien gelooft niemand mij, maar ik ben jarenlang hardcore Miley Cyrus fan geweest. Zij is gek, maar tegelijkertijd ook intelligent en denkt aan de wereld om haar heen. Ik ken geen artiest die net zo open is als zij. Ondanks dat zij soms beter haar mond zou kunne\n houden, boeit het haar geen reet. Zo ben ik zelf ook.


Vandaag de dag luister ik graag naar Camila Cabello, Charlie Puth, KA, Shakira en Yade Lauren. Mijn smaak gaat (zoals je ziet) van de hak op de tak.


Maak de zin af: Mijn ideale vakantie is…
Naja, als ik rijk zou zijn.... dan zou het op een dikke cruise zijn met alles erop en eraan! Sauna, jacuzzi, lekker eten en ga zo maar door. In mijn hoofd denk ik dan: Habibi, let’s go to Dubai! Nu ga ik voor een strandvakantie. Ik krijg rust van de zee.


Eerste e-mailadres dat je hebt aangemaakt?
Princess_queen_persian_tannaz@hotmail.com. Vraag mij niet waarom, maar ik dacht alle titels te kunnen dragen.


Celebrity crush?
Charlie Puth. Hij heeft talent, inhoud, is creatief, zijn haar danst en zijn ogen sparkelen. Het totaalpakket als je het mij vraagt, maar toch maken alle drerries nog een kans hoor.


Hoe zou je heten als je als jongen was geboren?
Als ik mijzelf een naam had mogen geven, dan zou het Leo zijn. Als ik Titanic zeg, dan snap je wel waarom ik voor die naam zou gaan.


Stopwoord of the moment:
Drerries, zak je toon, nosso en must ben nice (can’t relate).