Artiest

The Wanted

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. The Wanted
De vijf jongens van The Wanted stoppen het label 'Boyband' in een cool en sexy jasje. Een 'Lad-band' noemt deze uit Londen afkomstige boyband zichzelf. De single 'Glad You Came' is in 2011 al dé nummer 1 zomerhit in het Verenigd Koninkrijk.

The Wanted is een Britse-Ierse boyband uit Londen die in 2009 door middel van een grote casting is samengesteld. De groep bestaat uit Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker en Nathan Sykes. Debuutsingle 'All Time Low' behaalt de eerste plaats in augustus 2010 in het Verenigd Koninkrijk. Hun debuutalbum The Wanted komt uit op 25 oktober 2010.

De tot dan toe nog onbekende boyband in Nederland, maakt in augustus 2011 zijn entree in de Nederlandse hitlijsten met de single 'Glad You Came'. Deze single is in dat jaar al dé nummer 1 zomerhit in het Verenigd Koninkrijk.

Lad Band

De jongens van The Wanted noemen zichzelf liever een 'lad-band', een 'knullenband' met ieder zijn eigen persoonlijkheid en stijl. Het predikaat 'boyband' willen ze hiermee een moderne en sexy twist geven.

Tracks van The Wanted