Artiest

Dimitri Vegas & Like Mike

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. Dimitri Vegas & Like Mike
Dimitri Vegas & Like Mike zijn bekende Belgische dj-broers die samen EDM maken. Ondertussen zijn ze gevestigde namen in de scene.

Dimitri en Michael Thivaios beginnen als tieners al met hun eerste optredens. Ze zijn van Griekse afkomst en Dimitri werkt op Ibiza en in zijn thuisland verder aan zijn dj-carriere. Na zijn terugkeer in Belgie brengen de broers hun eerste nummer 'La Cocaine' uit.

Tomorrowland

Wie 'Belgisch Festival' zegt, zegt 'Tomorrowland'. De mannen staan er in 2009 voor het eerst, in de kleinste area, een jaar later mogen ze opnieuw, nu op de mainstage. In 2010-2014 zijn ze bovendien betrokken bij de productie van de anthemns. Op TomorrowWorld in Atlanta lukt dat ze opnieuw.

Groot succes

Het is een lekker jaar voor de broers, in 2015 brengen ze 'The Hum' uit met Ummet Ozcan. Het wordt een gigantische hit. Samen met Ne-Yo maken ze 'Higher Place', een deep house track die ook succesvol wordt. Ze worden de nummer 1 dj in de DJ Mag Top 100. Ten slotte is hun 'Bringing The Madness 3.0' concert een groot succes: ze verkopen alle 40.000 tickets uit binnen 40 minuten, iets wat alleen iconische artiesten als U2, Madonna, Coldplay en Beyoncé eerder gelukt is. Ze plakken er meteen een dag aanvast die ook uitverkoopt.

Voetbal

Het nummer 'Melody' met Steve Aoki en Ummet Ozcan wordt een nummer 1 hit en is ook het officiële UEFA 2016 lied van het Nationale voetbalteam van België.