Artiest

The Partysquad

  1. Musicchevron right
  2. FunX Artistschevron right
  3. The Partysquad
De eerste single 'Wat Wil Je Doen' van The Partysquad verschijnt in 2005 en wordt een grote hit. In 2006 komt het debuutalbum De Heren Van de Club uit. Op het album staan samenwerkingen met onder andere Brainpower, Dicecream, Ali B en Gio.

The Partysquad is een Nederlands dj-team, bestaande uit DJ Jerry en MC Ruben. Het tweetal ontmoet elkaar tijdens de Wanted Tour voor nieuw talent in 1998. DJ Jerry is de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteert de shows.

Eerste single

De eerste single 'Wat Wil Je Doen' van The Partysquad verschijnt in 2005. Het is de soundtrack van de succesvolle Nederlandse film 'Het Schnitzelparadijs'.

Album

Het debuutalbum De Heren Van de Club komt in 2006 uit. Op het album werken de heren van The Partysquad samen met met onder andere Brainpower, Dicecream, Ali B en Gio.

TMF Awards-theme

The Partysquad verzorgt in 2006 samen met Extince, Jacqueline Govaert en Caprice het themanummer voor de TMF Awards. Het nummer komt hoog binnen in de hitlijsten.Prijzen 'Non Stop' verschijnt in februari 2007. Het nummer is een samenwerking met Brainpower. Voor het succesvolle 'Non Stop' ontvangen ze eind oktober een TMF Radio Hit Award. Ook  mogen ze een TMF Pure Award mee naar huis nemen.

DJ Jerry's ongeluk

Tijdens een verblijf op Ibiza raakt Jerry betrokken bij een auto-ongeluk, waarna hij enkele weken in het ziekenhuis verblijft om vervolgens aan een maandenlang revalidatieprogramma te beginnen. Zijn terugkeer in 2010 wordt op feestelijke wijze gevierd door de hele groep.