FunX Amsterdam

"Mijn ambitie is gericht op Zuidoost"

  1. Newschevron right
  2. "Mijn ambitie is gericht op Zuidoost"
"Mijn ambitie is gericht op Zuidoost", dat zei Angelo Bromet in Sound of the City Amsterdam. Hij is geen onbekende in Amsterdam Zuidoost en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met onder andere jongerenwerk. Nu vindt hij het tijd voor een andere stap in zijn leven en staat daarom op de nummer zeven van de PvdA kandidatenlijst.

"Blijf je alleen maar aan de zijlijn en schreeuwen of stap je er ook gewoon midden in." Angelo wil dus nog veel meer kunnen betekenen voor het stadsdeel waar hij is opgegroeid en zijn hart ligt. "Ik ken de mensen al een hele lange tijd, de gevestigde orde. Middels m'n werk heb ik natuurlijk in het veld altijd al vormgegeven aan de ideeën die zij hebben uitgewerkt. Ik ga er gewoon voor."

De misschien wel toekomstige politicus gaat graag het gesprek aan met verschillende partijen als bijvoorbeeld Bijlmer Style, D66 of Groenlinks. "Hoe kunnen we elkaar uitdagen om datgene wat we met z'n allen zeggen te willen, het ook uit te voeren."Hoe goed kent Angelo Bromet de Amsterdamse jongeren eigenlijk? Natasja onderwierp hem aan een korte quiz.Ster advertentie
Ster advertentie